Резултати от празничните турнири


По случай 58-мата годишнина от създаването на 44-ти вертолетен авиационен полк, чийто наследник се явява 24-та авиационна база, във военно формирование 32040 – Крумово се проведоха традиционните турнири по футбол и тенис на корт.

Първо място в турнира по футбол спечели отборът на 61-ва механизирана бригада – Карлово. Втори остана отборът на 68-ма бригада „Специални сили”. След изключително оспорван мач с домакините от Крумово, който завърши с равен резултат, и след дузпи за третото място се пребориха представителите на военно формирование 28000 – Граф Игнатиево.

В турнира по тенис за мъже първи се класира отборът на 110-ти логистичен полк, втори – отборът на 16-та транспортна авиационна група – Враждебна, а трети – отборът на 68-ма бригада „Специални сили”. При жените първи станаха домакините от 24-та авиационна база, втори – участниците от военно формирование 28000 – Граф Игнатиево, а трети – отборът на 4-ти артилерийски полк – Асеновград.

Всички снимки от проведените турнири и награждаването можете да разгледате в албума “Празнични турнири по повод 58 години от създаването на 24-та авиобаза” в раздел “Годишни събития” в галерията на сайта.